Νίκη Σητείας«ΛΑΣΙΘΙΩΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 2012…»

69 Προβολές

Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου έγιναν δυο παιχνίδια στο Λασίθι στο γήπεδο του ʼγιου Νικόλαου για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Λασιθίου μεταξύ των ομάδων ΑΟΑΝ και Νίκη Σητείας. Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου ήταν σε αθλία κατάσταση, βούρκος, που μόνο για λασπομαχία ήταν και όχι για ποδοσφαιρικό αγώνα (υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο) και με διαιτητές που τους ορίζει η επιτροπή διαιτησίας του Λασιθίου, γνωρίζοντας τι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Πραγματοποιήθηκε επίσης και ένας αγώνας στη Νεάπολη για το πρωτάθλημα της 3ης κατηγορίας γυναικών, ανάμεσα στη Νεάπολη και των Αρίων Σητείας με τον αγωνιστικό χώρο, ναι μεν βρεγμένο και λασπωμένο αλλά σε καλή κατάσταση (υπάρχουν αντίστοιχα φωτογραφίες και βίντεο) και με διαιτητές που ορίζονται απ’ την ΕΠΟ.

Το παιχνίδι του ʼγιου Νικόλαου διεξήχθη κανονικά, ενώ της Νεάπολης διεκόπη στο ημίχρονο οριστικά. Τα συμπεράσματα δικά σας…

Κύριοι της Ε.Π.Σ. και της επιτροπής διαιτησίας.

Αναλάβετε τις ευθύνες σας επιτέλους και μην τα ρίχνει ο ένας στον άλλο. Καταλάβετε επιτέλους ότι ποδόσφαιρο παίζουν ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές (άνθρωποι πάνω απ’ όλα ) που νοιάζονται για την σωματική τους ακεραιότητα. Χθες μόνο, είχαμε τέσσερεις τραυματισμούς και απ’ τις δυο πλευρές.

Κύριοι διαιτητές είστε οι άρχοντες του αγώνα.

Το σεβόμαστε και δεν χρειάζεται να το δείχνετε σε κάθε πρώτη ευκαιρία με την συμπεριφορά σας, προς παράγοντες και ποδοσφαιριστές.

Προς τις υπόλοιπες ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα.

Εάν δεν αντιδράσουμε όλοι μαζί και κοιτάμε το συμφέρον των ομάδων μας μόνο, θα συνεχίσουμε να παίζουμε σε γήπεδα βούρκους, σε πάγκους που οι ποδοσφαιριστές θα κάθονται εκτεθειμένοι στη βροχή και σε αποδυτήρια χωρίς φως .

Υ.Γ. 1 Συγχαρητήρια στην ομάδα του Α.Ο.Α.Ν. για την δικαία νίκη της και πιο πολύ για τους ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων που είναι ήρωες παίζοντας σε τέτοιο χωράφι.

Υ.Γ. 2 Ευχόμαστε καλές γιορτές και υγεία σ’ όλους.

Κατηγορία : ΑΘΛΗΤΙΚΑ


Τελευταία Νέα