Αποτελέσματα στο 1ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Ε3 τένις

39 Προβολές

Με την συμμετοχή 98 αθλητών και αθλητριών από όλα τα Σωματεία – μέλη της Ζ΄ Ένωσης ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Ε3 το οποίο διεξήχθη στις εγκατα-στάσεις του ΟΑ ΣΟΥΔΑΣ για τις κατηγορίες Αγόρια 12, Κορίτσια 12 και Αγόρια 16, στον ΟΑ ΧΑ-ΝΙΩΝ η κατηγόρια Αγόρια 14 και στο νέο Σωματείο Ακαδημία Τένις Χανίων που για πρώτη φορά φιλοξένησε αγώνες επίσημου Πρωταθλήματος η κατηγορία Κορίτσια 14 ετών, το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Το Πρωτάθλημα αυτό ήταν το 1ο επίσημο για το αγωνιστικό έτος 2016 και έδωσε την ευ-καιρία στους αθλητές και στις αθλήτριες να προετοιμαστούν ενόψει του φορτωμένου αγωνιστικού προγράμματος που ακολουθεί.

Η πρώτη 4άδα ανά κατηγορία έχει ως εξής:

Αγόρια 12 (28 συμμετοχές): Την 1η θέση πήρε ο Ματσαμάκης Ελευθέριος του ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ ο οποίος στον τελικό νίκησε τον Κασαπάκη Χρήστο επίσης του ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ με σκορ 60, 60. Την τρίτη θέση πήραν οι Σφυράκης Νικόλαος του ΛΑΤΩ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ και Κοκκι-νάκης Γεώργιος του ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ.

Κορίτσια 12 (15 συμμετοχές): Την 1η θέση πήρε η Κοντολαιμάκη Μαρία του ΛΑΤΩ Α-ΓΙΟΥ ΝΙΚΙΟΛΑΟΥ η οποία στον τελικό νίκησε την Βαϊδάκη Αγγελική του ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ με σκορ 62, 60. Την τρίτη θέση πήραν οι Νταμπακάκη Χρυσή του ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. και η Αλπάντη Άννα του ΟΑ ΣΟΥΔΑΣ.

Αγόρια 14 (22 συμμετοχές): Την 1η θέση πήρε ο Κονταράκης Ανδρέας του ΟΑ ΧΑ-ΝΙΩΝ ο οποίος στον τελικό νίκησε τον Ματσαμάκη Αντώνιο επίσης του ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ με σκορ 46, 63, 62. Την τρίτη θέση πήραν οι αθλητές του ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ Ζερβός Γεώργιος και Βολτυρά-κης Ευτύχης

Κορίτσια 14 (21 συμμετοχές): Την 1η θέση πήρε η Βελιβασάκη Χαρίκλεια του ΗΡΑ-ΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. η οποία στον τελικό νίκησε την Ζαφειροπούλου Κατερίνα του ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. με σκορ 63, 61. Την τρίτη θέση πήραν οι Ζουμπά Ευτυχία του ΑΟ ΚΥΔΩΝΙΑΣ και η Δεσκουλί-δου Χρυσάνθη του ΑΠΜΣ ΑΣΚΗΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Αγόρια 16 (12 συμμετοχές): Την 1η θέση πήρε ο Ζερβουδάκης Βίκτωρας της Α.Τ. ΧΑ-ΝΙΩΝ ο οποίος στον τελικό νίκησε τον Ταμιωλάκη Βαλάντη του ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α με σκορ 62, 67(4), 60. Την τρίτη θέση πήραν οι αθλητές του ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ Τσιβουράκης Αντώνιος και Καρα-χάλιος Άγγελος.

Η επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα περιλαμβάνει την διεξαγωγή του 1ου Ε1 από 26/2 έως 1/3 στην Αθήνα και ακολουθεί το 1ο Ε2 το οποίο θα διεξαχθεί από 11-15/3 στις εγκαταστά-σεις του ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α.

Ο Πρόεδρος της Ζ΄ Ένωσης κ. Γιάννης Σπυριδάκης και τα μέλη του Δ.Σ συγχαίρουν τα Σωματεία των Χανίων που διοργάνωσαν το Πρωτάθλημα με απόλυτη επιτυχία, τους γονείς και αθλητές οι οποίοι με την άψογη συμπεριφορά τους τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή του Πρωταθλήματος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ιωάννης Σπυριδάκης Παντελής Σταυρουλάκης

Κατηγορία : ΑΘΛΗΤΙΚΑ


Τελευταία Νέα