Νίκος Πετράκης και Γιάννης Δρακάκης : θα μιλήσομε όπως έχομε χρέος, μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες ,για τα πρωτοφανή γεγονότα που συνέβησαν στην Γ.Σ. του ΟΑΣ Α.Ε.

505 Προβολές

Οι πρώην δήμαρχοι Σητείας και Λεύκης, κύριοι Νίκος Πετράκης και Γιάννης Δρακάκης έκαναν την ακόλουθη δήλωση:
Οι δύσκολες συνθήκες που περνούν και πάλι, από τα τέλη του περασμένου Ιουνίου η χώρα και η κοινωνία μας καθώς και άλλοι λόγοι μας, επέβαλαν να μη μιλήσομε για τα πρωτοφανή γεγονότα που συνέβησαν στην Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Ανάπτυξης Σητείας (ΟΑΣ Α.Ε.) που έγινε στις 26 Ιουνίου, ούτε για την μεθόδευση και το πραγματικό περιεχόμενο της δήθεν ανανέωσης που επέβαλε στον Οργανισμό ο δήμαρχος Σητείας κ Πατεράκης, ούτε για τη συνενοχή του στην οργανωμένη προσπάθεια ηθικής υπονόμευσης του Οργανισμού και όσων συνδεόμαστε στενά με αυτόν και η οποία όπως πληροφορούμαστε συνεχίζεται στο σκοτάδι όπως πάντα.
Για τα θέματα αυτά, όπως και για τους βαθύτερους λόγους της απομάκρυνσης μας από τον ΟΑΣ, οι οποίοι ανάγονται στις προσωπικές στρατηγικές του κ. Πατεράκη, στις διαφωνίες μας σε μεγάλα τοπικά ζητήματα και στις ανεπάρκειες του που επιδεινώνουν την διαλυτική πορεία και το μαρασμό του τόπου, θα μιλήσομε όπως έχομε χρέος, μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες.

ΣΗΤΕΙΑ 4.8.2015
ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΑΚΑΚΗΣ

Κατηγορία : ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΣΗΤΕΙΑ