ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Κ.Ο ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ

0 Προβολή

Ο κατήφορος τους δεν έχει πάτο. Βρώμικη επίθεση σε βάρος του ΚΚΕ εξαπέλυσε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλ. Τσακαλώτος, από τη Βουλή, για να καλύψει τις πομπές της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και να τονώσει το κάλπικο «αντιδεξιό» παιχνιδάκι της.

Το ΚΚΕ αποκάλυψε την απάτη της κυβέρνησης με την τροπολογία που έφερε για το αφορολόγητο. Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος μη μπορώντας να απαντήσει στο ζήτημα που ανέδειξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος κατέφυγε σε αθλιότητες λέγοντας πως «αν κερδίσει η ΝΔ θα είναι ένα ακόμα τεράστιο λάθος του ΚΚΕ» (!), ενώ δείχνοντας τι είναι αυτό που πραγματικά «καίει» τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνησή του συμπλήρωσε: «Εμείς καλούμε τους ψηφοφόρους ή να πιέσουν το ΚΚΕ να αλλάξετε τη γραμμή, ή να μη σας ψηφίσουν»!

Έχουν το θράσος να εγκαλούν το ΚΚΕ ότι θα φέρει την ΝΔ στην κυβέρνηση όταν η δική τους πολιτική ξέπλυνε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Όταν πήγαν αγκαλιά με την ΝΔ απέναντι στους κομμουνιστές δημάρχους για να χάσουν στις τελευταίες εκλογές.

Αυτό που τους πειράζει είναι η πολιτική του ΚΚΕ. Θέλουν να αλλάξει πολιτική για να γίνει χρήσιμο κόμμα για τους μεγαλοεπιχειρηματίες . Να γίνει χρήσιμο κόμμα για τους ιμπεριαλιστές όπως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Εκθειάζουν τα άλλα κομμουνιστικά κόμματα στην Ευρώπη που αναθεώρησαν την επαναστατική στρατηγική και κατέληξαν στον σκουπιδοντενεκέ της ιστορίας και αντίθετα στην θέση τους αναδείχτηκε η ακροδεξιά και στην Ιταλία και στην Γαλλία.

Έχουν χάσει κάθε ίχνος ντροπής αυτοί που έχουν ξεκόψει οποιαδήποτε σχέση με την αριστερά , που είναι συνδαιτυμόνες των αμερικανών και του ΝΑΤΟ, που σφίγγουν το χέρι του Νετανιάχου του φονιά του Παλαιστινιακού λαού, να αυτοχαρακτηρίζονται αριστεροί για να ξεγελάσουν στους λαϊκούς ανθρώπους.

Το ΚΚΕ δεν πρόκειται να αλλάξει στρατόπεδο , θα είναι πάντα με την πλευρά των λαϊκών συμφερόντων και μόνο ισχυρό ΚΚΕ είναι η απάντηση και στη δεξιά και στον φασισμό . Είναι η απάντηση στην ακροδεξιά με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργάστηκε επί 4 χρόνια στην κυβέρνηση.

Συμπέρασμα για τις ερχόμενες εκλογές: Οχι μόνο οι εργαζόμενοι, όσοι αυτοαποκαλούνται αριστεροί και προοδευτικοί δεν πρέπει να τους κάνουν τη χάρη αλλά να τους γυρίσουν την πλάτη ακόμα πιο μαζικά και αποφασιστικά ενισχύοντας το ΚΚΕ. Για να πάρει ανάσα ο λαός από τους χαλίφηδες που εναλλάσσονται, που τον εκβιάζουν, τον κοροϊδεύουν και τελικά τον τσακίζουν. ΚΚΕ, η μόνη απάντηση για να μαζευτούν!

Κατηγορία : ΛΑΣΙΘΙ