3ο Βραβείο Αριστείας & Εύφημο Μνεία για μαθητή της Β τάξης του Γυμνασίου Χανδρά

0 Προβολή

Συγχαίρουμε τον μαθητή της Β τάξης του Γυμνασίου Χανδρά Κουφάκη Παναγιώτη για τη μεγάλη διάκρισή στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» 2019. Ο μαθητής μας απέσπασε το 3ο Βραβείο Αριστείας & Εύφημο Μνεία. Πρόκειται για έναν άριστο μαθητή ο οποίος εργάζεται σκληρά για τον στόχο του και είμαστε σίγουροι ότι θα φτάσει ψηλά. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στην εκπαιδευτικό ΠΕ 04.05 του σχολείου μας Παπαδάκη Μαρία για τη συμβολή της στην προετοιμασία του μαθητή μας.
Η Επιστημονική και Οργανωτική Επιτροπή των Διαγωνισμών «Αριστοτέλης» θεωρεί ότι η συμμετοχή των μαθητών στους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Φυσικής
στοχεύει στην εξοικείωσή τους με ένα ευρύτερο περιβάλλον άμιλλας, με συνθετικές ερωτήσεις αυξημένης δυσκολίας. Συμβάλει επίσης στη βελτιστοποίηση της προετοιμασίας τους για να γίνουν ενεργοί πολίτες –με γνώση του φυσικού κόσμου, ορθολογική σκέψη, κριτική ικανότητα– ή ακόμη για την προετοιμασία τους για την ανώτατη εκπαίδευση, και τη στελέχωση των ομάδων για τις Μαθητικές Ολυμπιάδες.

Η Διευθύντρια του Γυμνασίου Χανδρά
Χρηστάκη Αγγελική
Εκπαιδευτικός ΠΕ06 MEdΤελευταία Νέα