ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΗΤΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

0 Προβολή

Στο πλαίσιο της καθιερωμένης έκδοσης «ημερήσιας διαταγής» απο τον κύριο Αιλαμακη, ωφείλουμε να παρατηρήσουμε το μέγεθος της γκεμπελικης ανακρίβειας που την διακατέχει.
Σχετικά με τις παιδικές χαρές, υπενθυμίζουμε τις διαδικασίες για την εξασφάλιση πιστώσεων (264.000 ευρώ και όχι 150.000) για 15 παιδικές χαρές απο την πλευρά μας καθώς και την σύνταξη των τευχών δημοπράτησης. Μας μιλάτε για ενεργειες που θα κάνετε, οπως για το φαράγγι του ριχτη το ποιο ειναι ήδη ενταγμένο στο Γεωπάρκο, το μάστερ πλαν του λιμανιού, που έχει ήδη υλοποιηθεί η πρώτη φάση, τον θεσμό των κορναρειων, τις αναπλάσεις απο εξασφαλισμένες πιστώσεις απο την Ο.Χ.Ε., το ΠΔΕ και το προγραμμα Φιλόδημος.

Υποστηρίζετε πως θα ανεγείρετε δημαρχείο, αλλά δεν λέτε πως υπάρχει ήδη εξασφαλισμένη πίστωση 4.700.000 ευρώ.

Ωστόσο αναφέρεστε στον φωτισμό οδών, μάλλον ξεχνάτε την υλοποίηση απο την πλευρά μας της μεγάλης προμήθειας για την αντικατάσταση του δημοτικού φωτισμού με λαμπτήρες led, με τεράστια οικονομία και κέρδος για τον δήμο πάνω από 60.000 ευρώ ετησίως. Πιθανόν εσείς θα κάνετε την νύχτα μέρα, ωστόσο ματαίως προσπαθείτε να κάνετε το «μαύρο -άσπρο».

Οι εξαγγελίες για ήδη υλοποιημένες ενεργείες, μάλλον για «επιστροφή στο μέλλον» θυμίζουν.
Ευτυχώς για τους συμπολίτες μας μια αναδρομή ή έστω μια απλή αναζητηση στο διαδίκτυο θα αποκαλύψουν το κενό των λόγων σας.

Όλα τα παραπάνω παραπέμπουν στην λαϊκή ρήση «με ξένα κόλυβα, μνημόσυνο»